DERDE DRUK!

De Zaaiagenda voor de Moestuin is bíjna 1.5 jaar oud en inmiddels voor de tweede keer uitverkocht. Begin juni komt de derde en voor het eerst herziene druk uit! Diana en ik voelen ons wat vreemd: trots, vereerd en giechelig met het succes. Het boek dat we maakte omdat we het simpelweg zelf graag zouden hebben, wordt door vele mensen met plezier gebruikt. Daar zijn we super blij mee!

De nieuwe agenda heeft een opgefriste kaft, een handjevol nieuwe soorten, één nieuw icoon (plant buiten in pot) en het aantekenpapier is opnieuw verdeeld: tussen de perioden zit wat minder dan eerst maar achterin zit nu een heus uitflapblad. Ruitjespapier wat twee keer zo breed is als de agenda zelf. Het register heeft ook een opfrisbeurt gehad, er zijn bizar veel kleine foutjes uitgehaald en door de nieuwe opmaak is het nu beter leesbaar.

Het lanceren van de derde druk mag natuurlijk niet in stilte voorbij gaan, het is een mooie reden voor een feestje. Het feest bestaat uit drie delen:

Korting! Winactie! Vasteklantenbeloning!

KORTING

Al zolang de Zaaiagenda bestaat verrast deze ons met het succes. Zo ook nu weer: de tweede druk was een stuk sneller uitverkocht dan we in konden schatten. Omdat we onze zinnen op een herziene druk hadden gezet konden we niet zonder meer bijbestellen en valt er helaas een uitverkocht-gat. Om het wacht-leed te verzachten kun je de Zaaiagenda nu bestellen via deze pagina in de voorverkoop met twee euro korting. Als de agenda weer leverbaar is stopt de korting automatisch (we gokken eind eerste week juni maar de exacte datum krijgen we nog van de drukker).

WINACTIE

Eigenlijk hebben Diana en ik het elke keer gedaan bij een feestelijke gelegenheid: een winactie. Of het nu bonen tellen was, tips voor een nieuwe druk geven of gewoon loten, al een aantal keer eerder kon je een gratis exemplaar winnen. En nu? Nu ook! Drie maar liefst. Iedereen mag meedoen, of je hem nu al hebt of nog niet. Het is heel simpel, laat hier onderaan deze pagina een berichtje achter dat je graag meedoet en dan verloten we drie Zaaiagenda’s onder de inzendingen! Meedoen kan tot zondag 31 mei, 1 juni maken we de winnaars bekend.

VASTEKLANTENBELONING

Dat is vast geen officieel woord, vastenklantenbeloning.. We willen alle voorgaande kopers enorm bedanken voor het maken van dit succes. We hoorde al van verschillende mensen dat ze welhaast de nieuwe Agenda willen kopen alleen al vanwege de nieuwe kaft. Omdat we zo blij met jullie zijn willen we jullie nog eens twee euro éxtra korting geven! Hoe? Stuur mij een mailtje dat je graag een kortingscode wil voor de Zaaiagenda, dan stuur ik je deze. Voorwaarde is dat ik moet kunnen zien dat je hem al eens kocht, dus als ik in mijn bestel historie op jouw naam zoek, moet je naar voren komen. De code die je krijgt is inwisselbaar voor eenmalig €2,- korting op aankoop van de nieuwe Zaaiagenda. Koop je hem tijdens de presale periode met je code? Dan krijg je dus in totaal €4,- korting. De code is inwisselbaar tot en met 24 juni.

Verder wil ik jullie er graag op wijzen dat je op de productpagina van de Zaaiagenda tegenwoordig ook reviews kan achterlaten. Dit kan andere mensen helpen in te schatten of het boek ook voor hen nuttig is. En zoals mensen weten die de agenda al hebben, krijg je altijd een ansichtkaart bij het boek kado. Eén tekening van de kaft ingekleurd, gedrukt op het zelfde gerecyclede papier als de kaft van de agenda zelf, We begonnen met de pronkboon en toen deze op was de Oost Indische kers. Sinds kort is een compleet setje kaarten te koop! Zie voor meer informatie de kaart-pagina. Uiteraard krijg je zoals altijd ook gewoon een kaart bij de agenda.

Bedankt! Veel succes met winnen! En veel groetjes, mede namens Diana

Laura

43 thoughts on “DERDE DRUK!

 1. Wij doen graag mee met de win actie
  De zaai agenda is zeer welkom zeker met twee kleine kinderen is het erg druk en lopen we vaak achter de feiten aan.
  Met jullie mooie agenda kunnen we beter in de gaten houden wat we wanneer kunnen zaaien
  Samen met onze dochter van bijna vier hebben we een grote moestuin en zijn we jaar rond zelf voorzienend
  Ze is gek op tuinieren en bijna jarig
  Dus duimen maar dat we de agenda winnen om nog meer opbrengst uit onze tuin te halen zodat we andere ook mee kunnen laten genieten van onze oogst

 2. Ik doe ook graag mee met de winactie. Ik heb vorig jaar een exemplaar van de tweede druk aangeschaft, maar deze is ondertussen al weer aardig afgebruikt. Ik zou super blij zijn met een exemplaar van de derde druk! 😃

 3. Jaaaaa, ik doe graag mee met de winactie!
  Ik heb mijn moestuin nu voor het derde jaar. Vaak koop ik plantjes maar wil eigenlijk meer zelf gaan zaaien. Met jullie zaaiagenda moet dat zeker goed komen.

 4. Ik doe graag mee met de winactie. Ik heb sinds dit jaar een grote moestuin en merk dat ik wel wat meer structuur in zaaien en planten kan gebruiken. De mooie zaaiagenda zou erg welkom zijn.

 5. Dag Laura (en Diana),
  Ik wil graag meedoen met de winactie. Ikzelf heb al een 1e druk exemplaar, maar als ik een 3e druk exemplaar zou winnen dan ga ik die weggeven aan iemand die dat heel goed gebruiken kan.

  Groetjes,
  Ria

 6. Ik wil graag meedoen met de winactie! Ik heb sinds een maand voor het eerst een moestuin, van wel 270m2, en he verschrikkelijk veel geleerd van de website van Diana. Die agenda lijkt me superhandig om dit ook allemaal wat gestructureerder toe te passen.. het is zó veel informatie!

 7. Hallo Laura en Diana,

  Ook ik doe heel graag mee met jullie win actie. Het moestuin virus heeft structuur nodig en de agenda zou goed van pas komen.

  Groeten Marco

 8. Moestuinieren en ADD – het is fantastisch, maar ook wel echt lastig. Zo veel om over na te denken tegelijk. Een zaaiagenda als houvast- dat klinkt geweldig.

 9. Hoi Laura en Diana,
  Ook ik doe graag mee met de actie. De 1e druk agenda ligt bij mij altijd binnen handbereik in de keuken. Zodra ik iets wil zaaien of uitplanten is het eerste wat ik doe de zaaiagenda pakken en kijken wat daar in staat. Ik vind hem onmisbaar! Dus als ik er 1 win kan ik er iemand anders blij mee maken.
  Heel veel succes en plezier met jullie 3e druk!
  Groetjes Wijnie

 10. Hallo Diana en Ruud,
  Hoewel je terecht altijd waarschuwt voor het blindelings toepassen van jouw ervaringen op de Zeeuwse klei naar een andere plek in Nederland(in mijn geval lichte veengrond in Heerenveen) heb ik veel aan je praktijkervaringen en lachen mijn vrouw en ik altijd om de herkenbare “verschillen van mijn mening” tussen Ruud en jou!
  Ik gebruik nog steeds veel papieren naslagwerk bij het tuinieren, daarom doen wij graag mee aan de actie.

  Hartelijke groet van de veengrond,
  Anco en Helma

 11. Hoi Diana en Laura,
  Ik doe ook graag mee met de winactie! Onze moestuin-voor-het-tweede-jaar kan nog wel wat hulp gebruiken in planning en uitvoering 😉 Groetjes, Inge

 12. Rouwrandjes, verwilderde haardos, werkbroek en versleten hemd van de wederhelft en klompen… ja klompen, is handig. De stijl, de motivatie en het land zijn er enkel het zaaien wil nog niet helemaal lukken. Zonde van de slungelige plantjes, ik geef niet op, geef jij me een zaaikalender?

 13. Hoi Laura en Diana,

  Als kersverse moestuinier zou ook ik graag meedoen met de winactie. Ik ben nog maar net begonnen, dus kan de hulp en structuur goed gebruiken (zoals wat te zaaien voor de (nu nog) lege plekken 🙂

  Groeten Rinke

 14. Goedemiddag,

  Graag doe ik mee aan de verloting van de nieuwe zakagenda!
  Hopend op succes,

  Vriendelijke groet,

  Joke Giaccotto

 15. Ik doe heel graag mee met de winactie van de zaaiagenda. Met veel plezier lees ik de blogs en het lijkt me heerlijk om ook de nieuwe verbeterdeversie van de agenda in mijn bezit te hebben en te gebruiken!

 16. Heel blij zou ik worden als ik een zaaiagenda zou winnen !
  Zelf heb ik al de eerste druk, maar heb inmiddels mijn zusje aangestoken met het moestuin-virus en wil haar graag verrassen !

 17. Ooo dit is precies wat ik nodig heb. Ik ben heel spontaan in het diepe gedoken en heb een volkstuintje genomen. Nu ben ik 2 weken aan het spitten en onkruid verwijderen (en ik ben er nog lang niet), maar straks moet er iets geplant worden, dus ik doe heel graag mee met de winactie en anders koop ik de zaaiagenda alsnog, klinkt als onmisbaar 😊.

 18. Gefeliciteerd met deze mijlpaal!!
  Ik doe graag mee met de winactie. Ik maak elk jaar een eigen agenda op maat voor mijn eigen moestuin met wat wanneer te zaaien, uitpoten, oogsten en mesten, maar een professionele agenda zou wel echt top zijn!

 19. Hoi Diana en Laura.

  Knappe prestatie hoor, alweer de derde druk! Had je dat in 2012 kunnen vermoeden? Ik doe graag mee met de actie.

  Vrgr, Rick

 20. Wat leuk!! Ik wil heel graag meedoen aan deze winactie! Ik heb onlangs samen met een vriendin een moestuintje weten te bemachtigen maar we (vooral ik) zijn nog helemaal niet zo thuis in het zaaien van de juiste zaden op het juiste moment. Überhaupt alles is nieuw voor me. Na jarenlang geen enkele hobby te hebben geloof ik dat ik nu iets gevonden heb, ik merk dat ik er heel ontspannen van raak! En toen tipte een vriendin me over jullie zaai agenda. En hoe leuk zou het zijn als ik die zou winnen??? Liefs Sanne

 21. Hey hoi Laura en Diana,

  Ik was zo enthousiast dat ik de zaaiagenda zelf al besteld heb, maar ik win hem heel graag voor m’n schoonmoeder. Ze heeft eindelijk weer een leuke tuin en we delen met elkaar hoe het gaat in de moestuin.

 22. Ook ik, als nieuwe moestuinfanaat, zou graag een agenda willen winnen. Ik was zelf al bezig e.e.a. op te schrijven maar dit is natuurlijk duizend keer makkelijker!

 23. Hoi Laura en Diana!

  Gefeliciteerd met de derde druk! Ik doe heel graag mee met de winactie! Dit jaar ben ik al best goed bezig met de moestuin maar ik kan echt wel een steuntje in de rug gebruiken haha. 🙂

  Lieve groet,
  Annie

 24. Hallo Laura en Diana,

  Gebruik mijn agenda (ik heb een van de laatste besteld denk ik) erg veel en graag. Ik zou er graag ook één winnen om cadeau te geven aan een vriendin.

  Met vriendelijke groet,

  Eveline

 25. Doe heel graag mee. Had me voorgenomen geen tuinboeken meer te kopen, omdat ik hum,hum dacht alles al te weten voor mijn postzegelmoestuin, maar dat is nog lang niet het geval.

  Groet MiekeR

 26. Beste Laura & Diana, ik doe super graag mee met de actie. Dit jaar een eigen moestuin gehuurd en voor t eerst begonnen. Hij was zwaar verwaarloosd dus ben vooral bezig geweest met onkruid wieden maar eindelijk staan de eerste zaailingen erin. Sla en spinazie kan ik denk ik binnenkort oogsten maar bv bonen nog een zoektocht. Dus ik doe graag mee om te leren en te leren en uit te proberen. Hartelijke groene groet Madeleine

 27. Hallo Laura en Diana,

  Ik wil graag mijn lieve hardwerkende man ermee willen verrassen. Daarom wil ik mee doen met deze winactie.

  Groetjes,
  Evelien

 28. Hoi Diana en Laura,
  Graag wil ik mee doen aan de winactie.
  Ik heb al enkele exemplaren van de eerste druk, maar genoeg tuinvriendinnen om er nog eentje weg te geven.
  Groeten,
  Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *