VERLOTING ZAAIAGENDA

 

 

 

DE ACTIE IS GESLOTEN! We hebben drie winnaars. Op Instagram en Facebook staat het filmpje, hier plaats ik de foto’s. Gefeliciteerd Eveline Arnold, Susanne (11 feb) en Jeanet Klein!

Het aantal reacties heeft onze verwachtingen weer zwaar overtroffen. We voelen ons wat bezwaard om ruim 1000 mensen te moeten teleur stellen. Daarom hebben Diana en ik besloten twee dagen lang (tot donderdag 14:00) €2,- korting te geven op de agenda. Als een kleine troostprijs.

 

Het is tijd voor de tweede Zaaiagenda voor de Moestuin winactie! Gewoon, om te vieren dat alle boeken van de eerste druk verzonden zijn, om te vieren dat Diana begonnen is met zaaien en het nieuwe moestuinseizoen dus echt geopend is. Om te vieren dat de tweede druk er bijna aankomt en omdat we drie agenda’s over hebben. Mee doen kan heel simpel: geef hier onder in het reactie veld aan dat je mee wilt doen (helemaal naar beneden scrollen aub!). Dinsdagmiddag 19 februari sluit ik om 15:00 de wedstrijd en loot dan drie winnaars. In die zelfde week hoop ik de eerste pakketjes van de tweede oplage te kunnen versturen.

Diana en ik kunnen er niet over uit. Eerst een bizarre hoeveelheid interesse voor het voorinschrijven, vervolgens een niet te tellen hoeveelheid agenda’s verkocht in de voorverkoop en nu de agenda bij (hopelijk) iedereen binnen is, zijn de hoeveelheid lieve en lovende worden werkelijk overrompelend. Bij deze een selectie:

“En…… het is een juweeltje geworden, die zaaiagenda!”

“Wat geweldig om zoveel informatie zo compact en overzichtelijk neer te kunnen zetten. Het maken van mijn eigen zaaiplan wordt zo een makkie. Ook de bijgaande informatie is fijn om te lezen en leerzaam. Hier niks dan lof voor dit kunststuk.”

“Praktische info en mooi weergegeven. Een ECHTE aanrader.”

“Hij is mooi, mooi, mooi!!”

“Wat een fantastische agenda!!! Het is duidelijk te zien dat hij met heel veel liefde is gemaakt!! Ik heb hem al helemaal doorgelezen!! De tuinkriebels zijn alleen maar toegenomen!”

“In één woord FANTASTISCH! Dit is echt DE zaai agenda waar ik naar op zoek was.
Toch zit er één nadeel aan…….. Ik heb waarschijnlijk ruimte gebrek in de tuin”

“Zo in mijn nopjes met de agenda, overtreffende trap van best”

“Niets dan lof voor alles. Een heerlijk werkboek volgens mij. Ik ben eigenlijk bang hem vies te maken. Uit alles spreekt liefde, zorgvuldigheid, geduld en professionaliteit.Mijn complimenten voor jullie hoor!”

“Ik voorspel dat dit de komende jaren het standaardwerk gaat worden voor alle moestuinders in België en Nederland!”

 

1.087 thoughts on “VERLOTING ZAAIAGENDA

    1. Wij gaan in Vlaardingen een waanzinnig nieuw natuurproject opzetten in het Voedselbos : kids in permaculture, voor basisscholieren. De agenda zou een prachtig naslagwerk zijn…!

    2. Die handige zaaiagenda zou mijn tuinseizoen dit jaar extra speciaal maken. Ik doe graag aan de verloting mee !

  1. Hij ziet er geweldig uit ik volg je al een aantal jaartjes met veel plezier ik zou graag een agenda willen kopen of winnen.

  2. Doe ook graag mee met de loting om deze agenda kado te doen. Heb de 1 druk in huis en ben er erg blij mee.

  3. Deze zaaiagenda lijkt me heel nuttig voor mij ! Ik kom vaak niet verder dan op de verpakking te lezen wanneer de inhoud gezaaid dient te worden. Als ik de ‘ zaaiagenda ‘ raadpleegt, ontdek ik dat er zoveel méér mogelijkheden zijn om een gezonde oogst te verkrijgen.

   1. ik zou graag een zaai agenda willen voor dat elk jaar dat op te schrijven en ook dan kan ik dat elk jaar bekijken wanneer ik dat gezaait heb bij voorbeeld tomaten in februari in een broeikast gezaait maar dat hang ook van het weer af .

    Vriendelijke groetjes

    De Smet François

  4. Ohhhh wat mooi. Ik doe graag mee! Begin dit voorjaar aan mijn eerste moestuin. Het zou een geweldige hulp zijn voor mij want soms zie ik door de bomen het bos niet meer!

  5. Ik doe zeker mee! De agenda is super! De eerste kado gedaan aan mijn dochter die een moestuin begint.

  6. ik zou ook graag meedoen, weet alleen niet goed of ‘beantwoorden’ de manier is om mee te dingen

   1. Wat een prachtige agenda, daar is volgens mij heel lang en heel hard aan gewerkt!
    PROFICIAT.
    Ik doe ook erg graag mee met de verloting!

  7. ik doe graag mee.
   Gehoord van mijn vriendin dat het super mooi boek is.Ben begonnen met een kas , dus hulp nodig.

  8. Zou heel graag mee doen lijkt my een prachtig hulpmiddel waar je heel wat van kan leren op gebied van moestuin

  9. Hoi, mijn schoondochter is zo’n fan van jullie. Als beginnend moestuinierder krijg ik voortdurend feitjes, tips en groene wetenswaardigheden via Mariel van Diana. De laatste keer dat ik op bezoek was liet ze me vol trots jullie zaaiagenda zien. Ik snapte er niets van…mijn meer dan digitale schoondochter koopt een ‘old fashioned’ boek? Dat moet dan wel heel goed zijn dat boek. Ik ben reuze nieuwsgierig….Veel succes!

 1. Ik loot héél graag mee! Ik sla al jaren moestuinvrienden om de oren met mijn ‘Diana-wijsheden’ (ze vragen me soms zelfs ‘en wat zegt jouw Diana hierover?’😁). Hoe tof zou het zijn als ik één van hen kan verrassen met een exemplaar!!

 2. Wauw! Een boek vol mooie en handige tips voor heel veel jaren lekkers in de tuin.
  Die wil ik heel graag 🙂

 3. Ik doe mee! Het lijkt me erg leuk om de agenda te winnen! Als 16-jarige moestuinier kan ik nog veel leren en deze agenda zal mij erg helpen met de planning 🙂

 4. Ik doe heel graag mee! De agenda heb ik natuurlijk al, maar ik zou hem ook graag kado doen aan buren in het byzondere project Oosterwold in Almere. Hier is iedereen verplicht de helft van zijn kavel aan stadslandbouw te wijden. Maar niet iedereen is hier ervaren in! Als leidraad heb ik ze natuurlijk allang op jouw site gewezen, maar een agenda zal een heel handig hulpmiddel zijn voor sommigen!

 5. Wat een leuke lieve actie! Ik maak graag een kansje,mocht ik winnen dan ga ik even polsen of een zeker iemand m al heeft,zo ja dan houden we hem zelf en starten we onze moestuin gewoon 😉

 6. Ik wil heel graag mee loten om de zaai agenda te mogen winnen. Fantastisch om aan de hand van de agenda te gaan zaaien !

 7. Ik heb al een agenda besteld! Maar een 2e is zeker welkom!!! Ik loot heel graag mee!
  Annemarie

 8. Ik wil heel graag meeloten! Voor mijn vader, zodat ik kan laten zien dat Diana echt hele goede tips heeft en gewoon veel weet van de moestuin 👍.

 9. Ik doe graag mee net de loterij! Ik ben vorig begonnen met mijn eigen moestuintje en moet nog veel leren, dus zo een agenda is ideaal!

 10. Jaaaaaa! Ik doe mee. Dat zou super zijn, als praktisch hulpmiddel in mijn moestuin. Een beetje structuur kan ik zeker gebruiken! 😉 Groetjes Miranda.

 11. Ik doe heeeeel graag mee! Ben helemaal verliefd op deze agenda en als kers op de taart voor mijn afval traject en overgaan op een gezonde levensstijl zou deze agenda heel erg welkom zijn! Kan ik alles bijhouden van mijn 75m2 volkstuin! #duimendraaien #heelveelgelukallemaal

 12. De verloting is op 19 februari….mijn verjaardag. Mooie kadootje dus…..dat zou ik er blij mee zijn!🎂🎈🎉

 13. Ik loot ook heel graag mee. Het ziet er zo mooi en verzorgd uit. En wat leuk dat het zo’n succes is. Terecht!

 14. Ik wil ook graag meedoen met de verloting omdat dit jaar vooreerst onze moestuinen gaan maken

 15. Ik doe graag mee! Voor mijn vriendin die in Noord-Spanje woont en nagenoeg hetzelfde teelt als wij hier doen.

 16. Oh spannend, ik doe graag mee!
  Ik ga met mijn leerlingen in het vso onderwijs de moestuin weer nieuw leven inblazen, alle hulp is daarbij welkom dus zeker zo’n handige zaaiagenda! 🍀

 17. Wat een leuke actie
  Ik doe graag mee nog een hoop te leren en de planning komt dit jaar heel strak nu onze dochter jeugdreuma heeft en we vaak naar het ziekenhuis moeten
  Nu maar duimen dat we hem mogen winnen!

 18. Ik volg jullie nog maar net, maar heb de vermiculiet in huis en ga mijn 5 decemberkadootje in gebruik nemen,te wetenzaaipotjes. ik loot dus graag mee.

  1. Nou ..draai het rad maar!!Doe ik graag mee met de loterij:heb zelf al een agenda..gun mijn buurvrouw er ook 1…(en anders laat ik die van mij zien en haar de keuze om er zelf dan 1 aan te schaffen!

 19. Ik doe zeer graag mee met de verloting dan kan ik samen met de moestuin vrienden aan de slag zalig 😉😉😉🤘

 20. Graag voor een groep bewoners en vrijwilligers van het woonzorgcentrum waar ik werk! Ze runnen samen een moestuin en kunnen wel wat extra info gebruiken.

 21. 2 agenda’s staan al in bestelling: een voor schoondochter ‘nr. 1’ haar verjaardag. 2 maanden later is schoondochter ‘nr. 2 ‘ jarig met n (iets kleinere) moestuin, dat wordt dus agenda 2.
  de te winnen agenda zou heel goed van pas komen op mijn eigen keuken/tuintafel.

 22. Ja, leuk!!! Ik doe graag mee! Jee, stel dat ik een tweede agenda win, dan durf ik daar misschien wel met een echte pen in te schrijven!

 23. Ik zou graag mee willen doen ! , prachtige agenda en zeker voor een warhoofd zoals mij! Heb nu alles maar in een oud schrift😂

 24. Ja ik doe heel graag mee! Ben echt nog een ‘groentje’ op moestuingebied dus aan mij zeker goed besteed 😉

 25. Ik doe zeker graag mee met deze loting.
  Sinds vorige jaar voor het eerst begonnen met onze moestuin.
  Dus ik kan het zeker deze moestuinagenda gebruiken !

 26. Heel leuk en spannend, ik doe heel graag mee met de verloting van de zaaiagenda, ben dol op mijn tuin en op deze site, kijk er heel vaak op.
  liefdevolle groet van Coby *.*

 27. Ik doe mee! Ik volg Diana al jaren online en de zaaiagenda zou daarom een super cadootje voor mij zijn!!

 28. Ik loot heel graag mee voor deze mooie zaaiagenda. Hoe graag ik hem ook zou willen kopen, dat is financieel niet mogelijk.
  Hopelijk heb ik een beetje geluk

 29. Hi, wat een geweldig idee. Heel lief van jullie. Heel graag zou ik ook zo een mooie, rustige en duidelijke agenda willen hebben :):). Onze felicitaties voor de liefde en harde werk hieraan.

 30. ooh wat n leuke actie….wat zou deze agenda goed van pas komen…vorig jaar zijn we wegens gezondheidsredenen van schoonvader..in t diepe gegooid voor wat moestuinen betreft..en er is toch wel t 1 en ander fout gegaan..(beginners he😉) dus zou n beetje hulp wel heel erg handig zijn…maw ik loot graag mee

 31. Ik doe graag mee met deze win-actie. Ik zou deze zaaiagenda heel goed kunnen gebruiken en er veel van kunnen leren.

 32. Ik loot heel graag mee voor de mooie moestuinagenda. Heb er zelf al een met mooie persoonlijke woorden. Nog bedankt Diana!! Deze wil ik dan graag aan mij nicht geven, die ook is aangestoken door het moestuin virus😍

 33. Wat leuk! Na 2 jaartjes aanrommelen ben ik me toch beter gaan verdiepen in de “zaaiwereld”. Mijn bescheiden excelbestandje is handig, maar met deze agenda heb ik meteen alle info bij elkaar die ik nodig heb!

 34. Ik zou het ook leuk vinden om een agenda te winnen. Misschien krijg ik mijn tuin dan echt op orde en georganiseerd.

 35. Omdat ik er al eentje heb weet ik hoe geweldig ie is. Dus loot ik graag mee om ‘m een aan een (tuin) vriendin te geven.

 36. Doe graag mee om er nog één te bemachtigen.
  Geef ik hem aan een bevriende tuinierster.

 37. Dag dames, ik doe graag mee met de loterij voor de zaaiagenda! Het lukt meestal prima in mijn moestuin maar met mijn chaotisch hoofd gaat het ook wel eens mis! Met een zaaiagenda kan ik misschien wat meer georganiseerd raken in het plannen van de tuin. Hartelijke groet, Aukje

 38. Leuk om een kans te makken op nog een exemplaar. Dat wordt dan een perfect cadeau voor een beginnende moestuinenthousiasteling.

 39. Ik doe ook heel graag mee! De website is al zo’n geweldige hulp, dat is met deze agenda vast niet anders!

 40. Graag loot ik mee, niet voor mezelf want Mijn bestelde exemplaar onderweg naar Frankrijk, maar voor een Franse vriend. Door de pictogrammen kan hij er ook van genieten.

 41. Ik loot graag mee! Dit seizoen waarschijnlijk voor het eerst een volkstuintje (als aanvulling op de eigen tuin). Dus ik kan hem goed gebruiken!

 42. Wat een leuke actie. Het blog is al mijn steun en toeverlaat en ben heel benieuwd naar de agenda. Ik loot graag mee.

 43. Ja, natúúrlijk doe ik heel graag mee met de verloting. Als ik iets niet weet, dan kijk ik altijd op je prachtige website. Ook vrienden geef ik altijd de raad om op Diana’s mooie moestuin te kijken als ze vragen hebben. Hij is meer dan compleet en ook nog eens heerlijke recepten erbij.

 44. Mijn man is niet zo van het zaaien. Missvhien kan de zaai agenda hem overtuigen. Dus ik loot graag mee.
  Ankie van der Steen

 45. Jaaaa, doe graag mee! Volgende week verhuizen we en hebben eindelijk ruimte voor een moestuin….heel welkom dus dat boek 😉

 46. Prachtige zaaiagenda . Doe. Nog graag een keer mee na het iets te overmoedig gokken van het aantalbonenzaden

 47. Ik loot ook graag mee voor de agenda!
  Ik heb vorig jaar mijn eigen agenda gemaakt, en de informatie van Diana’s mooie moestuin gehaald.
  Deze agenda zou een mooie opvolger zijn:)

 48. Ik zou ook heel graag een agenda willen winnen. Zelf heb ik er 1 besteld van de tweede lichting maar ik zou graag mijn zwager willen verblijden met een exemplaar omdat hij altijd klaar staat met advies en hulp bij mijn moestuin. Hij tuiniert al 45 jaar en ik nét 3 jaar. Heb dus nog veel te leren.

 49. Ik heb nu al zo veel plezier van de zaai-agenda, dat ik zeker graag meedoe voor nog een agenda, nu voor mijn dochter (dan hoeft ze me niet steeds te vragen wanneer ze wat kan zaaien 😁).

 50. Sinds 1 januari dit jaar een moestuin. Zo spannend om te starten. Ik kan de zaaiagenda dus goed gebruiken

 51. Hallo,
  Ik zou hem heel graag willen winnen. Mijn eerste jaar met een moestuin kan ik zo’n agenda volgens mij wel gebruiken. Twijfel nu steeds of ik iets kan planten of niet en de eerste poging binnen is al mislukt.
  Groetjes Melissa

 52. Vorig jaar zulke prachtige en veel tomaten geoogst van de zaadjes besteld bij jou! Dit jaar werken aan de hand van de zaaiagenda? -> dat moet een heel mooi jaar worden!!!!

 53. Hoi Laura en Diana, van harte gefeliciteerd met het uitbrengen van jullie zaaiagenda, ik loot graag mee voor een extra exemplaar!Hartelijke groet ,Aletta

 54. Oh, dat zou zo van pas komen! Ik kan wel wat hulp hebben bij mijn moestuintje op het balkon!
  Ik loot dus graag mee!

 55. omdat wij in de schuldsanering zitten is onze moestuin van levensbelang en de zaaiagenda is daar een grote hulp bij
  dus loot ik graag mee

 56. Een echte moestuinierder zou wel beetje een ui zijn als hij of zij niet zou willen meeloten.
  Nou ben ik wel een beetje een zoete ui, maar ik doe toch graag mee.

 57. Ik wil heel graag mee doen. Omdat ik hem zo mooi vind wil ik niet in mijn eerste schrijven. Misschien zou ik heel voorzichting met potllood in een tweede durven schrijven.

 58. Vorig jaar verhuisd en de tuin opnieuw aangelegd en ingedeeld. Deze mooie zaaikalender zou dus ontzettend goed van pas komen. Ik doe dus erg graag mee……

 59. Aangezien ik sinds mijn verhuizing dit najaar voor het eerst een eigen tuintje heb wil ik die heerlijk volzetten met lekkere groenten en kruiden, dus ik loot graag mee 🙂

 60. Heerlijk dat er zoveel mensen zijn die genieten van tuinieren en van het bezig zijn in een moestuin!Jullie fijne zaaikalender komt eenieder van pas; ik doe er ook graag een gooi naar!

 61. loterijen zijn echt niet mijn “ding”, maar voor deze verloting maak ik zeer zeker een uitzondering!

 62. Zelf geniet ik nu al van de agenda, het zou super zijn als ik mijn moestuinvriendin er ook mee kan verrassen…

 63. Ik loot graag mee! Als beginnende moestuinierder lijkt het mij handig om alles handig en overzichtelijk in een agenda te hebben.

 64. Ondanks dat ik nooit iets win met verlotingen etc. kan ik het toch niet laten om een poging te wagen..
  Leuk idee !

 65. Graag grijp ik ook mijn kans in deze verloting. Ben nu een paar jaar aan het moestuinieren, maar heb nog zoveel te leren.

 66. Ik loot heeeeeeeel graag mee! Ik volg al jaren je site en als ik nieuwe zaden heb ga ik altijd even neuzen wat ik van je kan leren. Mijn moestuin plan verandert iedere week omdat ik dan weer iets nieuws bedenk. Misschien kan de agenda me helpen wat rust te geven hahaha

 67. Super leuk! Ik doe graag mee. Wie weet of ik 1 van die gelukkigen ben. Super start van het moestuin seizoen.. dankjewel !!!! Groetjes van Ingrid en kids en man

 68. Wat super leuk dat jullie dit doen zeg! Ik loot heel graag mee voor mij en mijn moestuinmaatje. Ik ben nog niet zo thuis in het moestuinieren en denk dat ik hier zeker een goede houvast aan zou kunnen hebben.
  Warme groet van amber

 69. Ook ik doe mee. De zaai-agenda is zeer praktisch en zou een van mijn zussen er zeer blij mee maken. Ik ben in iedereen zéér blij dat ik hem heb. En wat een fantastisch team Diana en Laura!

 70. Heel graag! Net gestopt met werken dus hopelijk veel gelegenheid om de agenda te gaan gebruiken!
  Groetjes Iris Houben

 71. Ik doe ook heel graag mee, de agenda ziet er super uit en ik kan wel wat structuur gebruiken in mijn moestuinplannen voor dit jaar ☺️

 72. Hoi Laura en Diana,
  Graag wil ik mee dingen voor dit schitterende boek/agenda. Ik hoop dat de 3 exemplaren naar de personen gaan die ze heel goed kunnen gebruiken.
  Groet Bianca

 73. Ik wil graag een zaai-agenda winnen voor mijn vriend André. Ondanks zijn verzameling tuin- en plantboeken zie ik hem steeds meer interesse tonen voor mijn zaai-agenda! En hij is er achter gekomen dat Diana heel veel volgers heeft.😁

 74. We waren te laat voor de eerste opgave. Altijd super blij met jouw zaden en je blogs en adviezen op de website. Dit boek moet een juweeltje zijn, kan niet anders! Hij wordt aangeschaft, winnend of bestellend!

 75. Dit word een spelt in een hooimijt…maar zou ook graag meedoen met deze leuke actie..nog hééél veel succes met alles wat jullie ondernemen en uit de mooie aarde halen…ik heb er veel respect voor.. de agenda is van harte welkom.

 76. Wat zou ik graag ook de agenda willen hebben. Ben er zo nieuwsgierig naar! Gefeliciteerd met zaaiagenda.

 77. Ik loot graag mee voor mijn dochter. Zij heeft in haar achtertuintje een moestuintje gemaakt, hartje Amsterdam.

  Direct de agenda besteld bij de eerste druk zodra dat mogelijk was.
  Wat een heerlijke zaai-kalender. Ligt op het nachtkastje. Even lezen/studeren voor het slapen gaan.
  Heel blij mee.

 78. Leuk om nog een zaaiagenda te krijgen, ik ben heel blij met de eerste en vrees dat die snel volgeschreven zal zijn met aantekeningen , gedachtes en ideeën.

 79. Weet altijd wel iemand te vinden die ook zo’n mooie zaaiagenda kan gebruiken.
  En diegene kan ook kennis maken met alle handige tips die Diana telkens weer geeft.

 80. Heel graag doe ik mee. Ik lees altijd je blog en leer er verl van. Dit jaar wordt mijn 2e jaar moestuin. Heb een goede lijdraaf nodig dus dit zou heel fijn zijn.

  1. Heel graag doe ik mee. Ik lees altijd je blog en leer er veel van. Dit jaar wordt mijn 2e moestuin-jaar. Heb een goede leidraad nodig dus dit zou heel fijn zijn 😉

 81. Ik wil ook graag meedoen, mijn enige kans om aan deze agenda te komen aangezien hij niet in de winkel ligt

 82. Ik doe ook graag mee ook al heb ik al een agenda. Zou een mooi verjaardagscadeau zijn voor mijn dochter die ook de moestuinkriebels (langzaam) overneemt. Eingelijk had ik gehoopt dat we weer bonen in een pot mochten tellen voor het winnen.

 83. Al heb ik al een agenda….ik doe toch graag mee met de verloting! Altijd wel iemand om me heen die er een kan gebruiken.
  Groetjes!

 84. Als beginnend tuinier in de Zak van Zuid Beveland, wil ik erg graag meeloten voor een zaaiagenda.
  Dat zou mij enorm helpen in het woud van data, plantschema’s, leuke en minder leuke tuinklussen.

 85. Oh my God, zoveel reacties! Een blijk dat zulk een praktische en handige agenda echt wel nodig was!
  Ik doe ook graag mee want ik wil mijn vrienden tuinders ook laten genieten van dit pareltje!
  Groetjes Carine Melotte

 86. Ik wil heel graag mee doen met de loting! Ik moestuinier al 25 jaar, bij, insect en alle dieren vriendelijk! Veel bloemen tussen de groentes. Deze zaaiagenda lijkt mij een mooi hulpmiddel!

 87. Ik wil graag meedoen, heb al een moestuinplanner cadeau gekregen, daarom “mag” ik jouw kalender niet kopen, maar ik ben er wel heel erg nieuwsgierig naar!

 88. Wat een leuke verloting! Ik zou graag mee doen, ik begin dit jaar aan mijn 2e seizoen in de echte moestuin. Voorgaande jaren had ik een moestuinbak, maar die was al snel te klein 😉 groetjes Marjolein

 89. Heel graag loot ik mee voor de zaaiagenda. Ik ga dit jaar met een moestuin beginnen en dit lijkt me een onmisbaar hulpmiddel!

 90. Ik vroeg me af of t wel een meerwaarde zou zijn in mijn boekenkast, maar na al die enthousiaste reacties loot ik graag mee!

 91. Hoi Diana, wat een leuke actie, zo’n prijs wil je niet mislopen dus ik doe ook mee! De eerste is al vol in gebruik, maar ik weet zeker dat mijn moeder ook heel blij wordt van een exemplaar.

 92. Het vandaag mijn verjaardag dus misschien is het mijn lucky day! ik doe graag mee dus, want de agenda ziet er geweldig uit! Mocht ik hem winnen, dan weet ik zeker dat ik er iemand heel blij mee kan maken.
  Groetjes van Marian

 93. Graag doe ik mee voor me man die zich vaak ergerd aan andere zaaiagenda’s/kalenders maar deze wilt hij heul graag 😁

 94. Ohh hij is heel gaaf. En doe graag mee met de verloting. Ik hoop dat ik geluk heb. 20 februari ben ik jarig dus het zou een mooi verjaardagskado zijn.

 95. Hoi Laura en Diana,

  Net jullie podcast beluisterd, wat een gaaf project, de agenda lijkt me super gaaf en heel handig!
  Graag loot ik mee

  Veel plezier met jullie mooie succes!

 96. Ik ben secretaris van Groei & Bloei Waterweg-Noord en wil graag meeloten voor de zaaiagenda om belangstellenden en leden van Groei & Bloei (en het Lentiz College) ermee kennis te laten maken.
  Op 23 maart hebben we een zaaiprakticum en zaaien en kweken plantjes voor het goede doel van het Lentiz College (Hoop voor Albanië).
  Misschien heb ik geluk en win ik er eentje……
  Groet, Thérèse

 97. Volg al heel lang Diana’ mooie moestuin, heeft geleid tot nieuwe interesse voor onze (verwaarloosde ) moestuin. Diana en Team ga zo door.

 98. Ik loot heel graag mee voor de zaaiagenda! Ik heb er zelf al eentje besteld voor in mijn volkstuin maar als ik een zaaiagenda win is die bestemd voor de (historische) moestuin om Buitenplaats Berbice in Voorschoten. De moestuin wordt onderhouden door vrijwilligers en deze zaaiagenda is een absolute must! Hartelijke groet, Jeannette

 99. Ik doe mee met de looting, zou graag dit zaaiboek willen geven aan mijn vrouw . Zij werkt veel in de tuin.

 100. Hallo Diana en Laura, allereerst wil ik jullie feliciteren met de prachtige zaaiagenda!
  Wat een plezier om te hebben, ik heb er direct al gebruik van gemaakt.
  Superleuk!
  En omdat ik er zó blij mee ben en héél voorzichtig mee om ga (bang om ‘m vuil te maken) doe ik graag mee met de loting.
  Kan ik er 1 gebruiken in huis en de ander voor in de tuin.

 101. Mijn man, Boaz (7 jaar) en ik zijn broekies op het gebied van moestuinieren. Jullie agenda zal goed van pas komen. We hebben net een moestuin van 100 m2. De zaadjes, brandende liefde, die we als aandenken uitgedeeld hebben met ons trouwen, zijn opnieuw gekocht voor onze tuin. We kijken uit naar het werken, het smakelijke oogsten en uiteraard naar hulp van jullie. 🍀♥️🌞🤗

 102. Mijn vader leerde moestuinieren van zijn opa en vader evenals het imkeren, graag zou ik ook dit stokje van mijn vader willen overnemen. Maar door het drukke leven met een eigen bedrijf ( imkerij en vakhandel ) en mijn gezin zou ik best wat hulp kunnen gebruiken 😉

 103. Ik heb al een fantastische agenda waar ik heel blij mee ben, maar ik weet genoeg mensen die hem graag willen hebben dus….ik doe graag mee

 104. Ik doe ook zeker mee! Net mijn eigen zaaikalenderboek besteld, met een 2e weet ik genoeg mensen blij te maken😃

 105. Na zoveel erover gehoord te hebben en zoveel enthousiaste reacties, ben ik erg benieuwd naar deze zaaiagenda en doe ik graag mee met de winactie.

 106. Laura en Diana, graag willen wij in aanmerking komen voor jullie verloting van de mooie en secuur uitgewerkte zaaiagenda.
  met vriendelijke amateurstuinders groet

 107. Na zoveel positieve berichten op jullie sites ben ik erg nieuwsgierig geworden en wil mee doen aan de verloting.
  Groet D’s

 108. Wauw, via mijn zus ben ik op deze site terechtgekomen. Ik denk dat zij wel heel erg blij wordt van de agenda 😉

 109. Graag zou ik de agenda winnen voor mezelf samen met mama heb ik een moestuin. En zou deze agenda heel gaaf vinden. Weet zeker dat ik er heel veel van kan leren.
  Groetjes Hailey

 110. Ik heb de agenda al in mijn bezit. Wat een fantastisch project. Als beginnend moestuinier ben ik er zóóóó blij mee!
  Zou ‘m graag winnen om kado te geven aan een vriendin.

  groeten, Mary

 111. Ik loot heel graag mee.
  Ik en de cliënten bij ons in de tuin zijn grote fan van Diana en bekijken de website dagelijks.
  Hoe mooi zou het zijn dat we ook de agenda kunnen winnen?!

 112. Hij is erugggg fijn deze zaaiagenda, mijn schoonzus zou er ook erg blij mee zijn, dus ik doe mee.

 113. Ik zou het heel fijn vinden om “De zaaiagenda” te winnen, de enige echte🙃.
  Alvast bedankt.
  groetjes
  Kathy

 114. Heel graag doe ik mee in de loting om mijn allerbeste vriendin er mee te verrassen die het niet makkelijk heeft en misschien daarom wel extra veel van haar tuin houdt!

 115. Ik wil heel graag meedoen aan de verloting!
  Als beginnend moestuinder zal ik daar vast veel aan hebben!

 116. Doe graag mee aan de verloting….om iemand anders heel blij te maken.
  Ik heb m natuurlijk al 🙂

 117. Lijkt me geweldig om deze mooie agenda te winnen. Ik heb een soort agenda in de computer gemaakt, maar op papier is het veel fijner om te lezen. Hij ziet er heel handig uit.

 118. Ik die heel graag mee! Ik start samen met mijn vriendin voor het eerst een volkstuin joehoe 😃

 119. Met zo’n prachtige agenda heb ik nog meer zin om aan het zaai- en plantseizoen te beginnen. Ik doe heel graag mee!

 120. Ik doe ook graag mee. De kans is klein met zo’n giga opkomst, maar is te leuk. Agenda is zo gaaf geworden…

 121. Graag zou ik meedoen,om voor mijn zusje te winnen. Ik heb er zelf al een en ik vind het reuze handig en ook eeuwig durend, toch ??! Dus dat gun ikk haar ook 😉

 122. Ik doe graag mee met de verloting 🙂 Ik heb al een expemplaar uit de eerste oplage maar doe er graag een kado aan medetuiniersters

 123. Je kunt niet genoeg informatie hebben over alles wat in de moestuin kan groeien.
  Pas bij het gebruiken van de agenda kun je het gemak ervaren.
  Ik loot graag mee voor een exemplaar.

 124. Wij, Stapel op mijn School, hebben net onze moestuin ruim twee keer zo groot gekregen. En zijn heel enthousiaste beginnende moestuinnierders die alle ondersteuning goed kunnen gebruiken. Dus hopen we van harte de agenda te winnen… prachtig boekwerk. Groetjes Angelique

 125. Wat leuk een verloting! Ik heb al een agenda, met dank aan snelle reactie van Laura op slordige TNT en hij is fantastisch. Ik doe graag mee met de verloting om een lieve vriendin van mij blij te kunnen maken.

 126. Ik doe graag mee
  Met zo’n kalender maak je mij wel tevree.
  Ik hoop bij het verloten in februari
  Dat deze mijn kant op komt waaien
  Mvg El

 127. Heeeeeel graag zou ik de zaaiagenda winnen, omdat je nooit uitgelezen en uitgeleerd bent als je een moestuin hebt.

 128. Wat zijn jullie ontzettend lief voor je mede-mens, daar kunnen we allemaal een voorbeeld aan nemen. Ik doe graag mee met de verloting.

 129. Geweldig, zoveel reacties! Leuk dat een moestuin weer populair is, mede door initiatieven van Diane en Laura. Ik waag ook een kans.

 130. Das nog eens een goed plan, alles overzichtelijk op volgorde in een agenda. Zoals zovelen lijkt het mij ook leuk om er een te winnen. Heel veel succes met het verloten ervan en heel veel plezier voor de gelukkigen die op die manier een exemplaar scoren. Lieve groetjes en iedereen veel (moes)tuinplezier gewenst. Laat het voorjaar maar komen!

 131. Beste Diana en Laura, ook ik zou dolgraag zo’n superinteressante agenda winnen. Dat zou pas een mooi begin van het moestuinseizoen worden !!!
  Dikke proficiat met jullie prachtwerk !!!!

 132. Heel leuke actie van jullie en ik doe graag mee; met dank! De agenda ziet er praktisch en interessant uit! Lijkt me fijn om er mee te werken.
  Vriendelijke groet, Gerdy

 133. Hallo Laura en Diana,
  Ik zou heel graag zo’n agenda winnen. We willen serieus met een moestuin beginnen en dan lijkt me een zaai agenda een essentieel werkstuk?!??

 134. Goed dat er nog plaats is voor een reactie.
  WOW echt een succes .
  GEFELICITEERD.
  Zo zie je maar waar liefde toe leidt .
  Groet Gerard Driessen

 135. Als vrijwilliger van de moestuin van kasteel amerongen doe ik graag mee. Wij kijken altijd uit naar je blog.
  Groetjes plien

 136. Loot graag mee met de agenda; ziet er top uit (voor zover ik kan zien als graficus) en misschien gaat het moestuinen dan echt serieus wat worden met de tips uit de agenda…

 137. Jullie hebben het er maar druk mee, straks moeten jullie nog 1000 lootjes in de hoge hoed stoppen!

  Ik, roodkapje uit Hongarije, loot ook graag mee.

 138. Natuurlijk doe ik mee! Hij is zo mooi en dat wil ik graag zo houden, dus een tweede om de eerste netjes te houden zou top zijn.

 139. Als groot fan van de inmaakrecepten (hier heb ik een groot boek van gemaakt), loot ik ook graag mee/

 140. Heel graag ik n zaai agenda winnen voor mijn tuinmaatje.
  Ik zelf heb er eentje en hij is fantastisch.
  Nu maar duimen………….

 141. Deze agenda zou mijn grote hulp zijn voor verse groenten op tafel te toveren om met de hele familie gezellig samen te kunnen zijn !!

 142. Oke…. na een minuutje scrollen laat ik weten heel graag mee te doen.
  Meedoen is bijna nog leuker dan winnen: haha!!😁

 143. vooruit ik doe ook mee, niet dat ik iets win want dat is nog nooit gebeurt, maar je weet het nooit, toch!!!

 144. Een fantastische agenda, vol informatie! Dus……..ook ik sluit me aan en zou er blij mee zijn.

 145. Wat een leuke actie. De zaaiagenda lijkt me helemaal top en erg handig! Ik volg Diana al enkele jaren, en vindt het altijd geweldig op haar blogs te lezen. Een boek door haar geschreven lijkt me dan ook super. Ik heb nu 4 jaar moestuinervaring, maar dit zal alsnog een heel handig (en vooral ook leuk) hulpmiddel/overzicht zijn. Ik doe heel erg graag mee.

 146. Super, dat je zo’n mooie zaaiagenda zou kunnen winnen☺️ Doe graag mee! 🍀🍀
  Groet en succes met de groene vingers! Emmy

 147. Oh ja, ik wil de fantastisch superhandig agenda graag aan een goede vriendin cadeau doen en doe graag mee met de verloting.

 148. Ja ik doe mee! Ik heb er natuurlijk al één, maar ik geef er graag eentje weg. Want hij is zo handig, prachtig en gezellig!

 149. Ik wil ook heel graag meedoen.
  Maar vind het al super om je te volgen. Thanks voor je inspiratie…

 150. Oeh, ik ben groot fan! Lees altijd met veel plezier alle pagina’s en blogs. Doe heel erg graag mee!

 151. Wat een ontzettend lief gebaar! Ik doe graag mee voor een vriendin, zelf heb ik m al en hij is prachtig.

 152. Hallo laura en diana, ik hoop op een agenda als cadeau voor mijn zoon die zijn
  Eerste moestuin is begonnen.haretlijke groet, mariette

 153. Ik doe heeel graag mee! Handig voor als het nieuwe huis straks door gaat en ik heel veel zaaigrond heb (de bewoners hadden al heuveltjes grond liggen en een kas. 🙌🏻)

 154. Ondanks de lange, lange deelnemerslijst wil ik graag mijn kans wagen om de prachtige zaai agenda te winnen..duimduim 😊

 155. Ja ik doe ook heel graag mee aan de verloting .
  Ziet er heel mooi uit en heb voor de zekerheid er een besteld.
  als ik er een win dan een erg leuk kado voor mijn dochter.

  groetjes suzie

 156. Ook ik loot graag mee naar de Zaaiagenda! Ben al begonnen met zaaien voor de moestuin maar na eind februari heb ik geen overzicht mee wat ik wanneer moet zaaien. Dus een zaaiagenda is zeer welkom! Gr. Berdy

 157. Nou en of ik graag meedoe met de verloting!
  Na 4 jaar aanmodderen (of liever ‘aankleien’, want: een moestuin op zware zeeklei in de kop van Noord-Holland) en veelvuldig Diana’s site raadplegen, zou deze zaaiagenda maar wat goed van pas komen!

 158. Ik zou er heel graag één winnen, omdat ik dan waarschijnlijk stukken meer kans van slagen heb voor wat eigen teelt voor mijn twee kleintjes, in ons onlangs opgeknapte en opgeruimde tuintje 😀

 159. Onder het motto wie niet waagt wie niet wint doe ik ook graag mee met de verloting van jullie prachtige agenda!🍀🤗

 160. Als beginnend moestuinierster zou graag een kansje wagen, ik woon op de site om heel veel te lezen, en ben supergemotiveerd om te gaan beginnen, en wat is er dan mooier dan zo’n prachtige agenda erbij te gebruiken 😊

 161. Ik doe mee! 🌿 Volgens mij is deze agenda precies wat ik nodig heb voor mijn kersverse moestuin!

 162. OOh ja, zo´n agenda wil ik graag winnen.
  Eindelijk overzicht en structuur in mijn moestuintje na 2 jaar aanmodderen,,,,,,,

 163. Ook ik wil graag meedoen met de verloting.
  Wat een enthousiaste reacties allemaal!
  Petje af voor jullie, Diana, Ruud en ook Laura

 164. Ik doe ook héél graag mee! Binnenkort kan ik aan mijn eerste echte moestuin beginnen, dus dit zou erg goed van pas komen

 165. Ik volg al jaren Diana’s mooie moestuin en heb al veel vrienden en familie getipt daarover. En elk jaar zit ik te popelen om aan m’n eigen moestuintje te kunnen beginnen. Een beetje hulp bij de timing, zoals een zaaikalender, is van harte welkom. Top idee om die te verloten.

 166. De zaaigenda: precies waar ik naar op zoek was. Graag doe ik mee met de verloting (bijna jarig dus wie weet een leuk verjaardagscadeau)

 167. Lieve Laura en Diana,

  Wat een mooie tuinagenda ,als ik er 1 zou winnen lijkt me dat heel leuk , dus ik waag een kansje.

  Hartelijke groet van Elizabeth

 168. nu de voorjaarskriebels komen loot ik graag mee voor deze prachtige tuinagenda.

  Vriendelijke groet, Ada

 169. Jaaa ook ik loot graag mee! Tussen onze drie kleine spruiten door wil ik ook graag meer handvatten om eea in de tuin te laten groeien en bloeien 😉
  Spannend hoor, ben benieuwd!

 170. Kans is gering, maar niet geschoten is altijd mis. Dus: Ja, ik doe mee. Laat de ballen maar vallen😀😀😀😀

 171. Graag doe ik aan de verloting mee, omdat mijn dochter inmiddels ook begiftigd is het met het zaai- en plant virus…..

 172. Mijn nu nog kale moestuin roept weer…. jouw zaaiagenda zou echt heel veel gemak geven in plannen, niet meer te laat de aubergines voorzaaien, de sla te vroeg etc etc….

 173. Zo’n mooie zaai-agenda wil ik zeker winnen. Ik fietste vandaag naar de tuin en het begon alweer te kriebelen. Dus met de zaaiagenda in de hand, kan ik vlot aan de slag. Zaaien was tot nu toe niet mijn sterkste kant en dat moet maar eens veranderen

 174. Heel graag doe ik mee met het verloten van de agenda! Fantastisch dat jullie dit allemaal doen.
  Ik geniet elke keer weer van de nieuwe berichten en zeker ook van de lekkere gerechten.

 175. Hey! Ik neem graag deel aan jullie wedstrijd! Straks start mijn tweede jaar moestuinieren en jullie hulp is zeker meer dan welkom 😉

 176. Wauw, wat een hoop reacties! Ook ik zou graag de zaaiagenda willen winnen. Ik heb ‘m al besteld, want dit jaar heb ik voor het eerst een tuin van 100m2. De zaaiagenda gaat me vast helpen!

 177. Hi Diana en Laura, ik wil graag meeloten voor de zaaiagenda. Ik ga nu mijn derde jaar moestuinieren in en omdat ik vandaag 60 ben geworden moet dit mijn geluksdag zijn 😉. Groeten Lilian

 178. Zelf ben ik al een gelukkige eigenaar van deze prachtige agenda, maar ik zou er nog iemand zo gelukkig mee kunnen maken!!!!

 179. Wat leuk een loting. Ik doe graag mee! Ik ben zo blij met de agenda. Er zijn veel mensen die ik er graag één cadeau wil geven.

 180. Ik zou heel graag een zaaiagenda winnen om mij moeder mee te verrassen die sinds kort een huis met een tuin heeft na jaren op een flat te hebben gewoond en dol is op alles wat groeit en bloeit.

 181. Awel, ik heb de agenda al eens ingekeken op de VELT zadenbeurs en het lijkt me een heel handig ding! Wil er sowieso eentje hebben 🙂

 182. Lees altijd met veel plezier je blogs en ik denk dat ik ook veel plezier zou hebben van de agenda .

 183. Ik doe heeeel graag mee! Volg je blog al een tijd. Super idee! M’n vriendin Chantal had in al haar enthousiasme gepost op FB dat ze deze graag aan mij wou schenken, de schat. Bij deze probeer ik het dan maar zelf. Dit wordt m’n 3e jaar moestuin, bij m’n huis in Frankrijk. Sinds vorig jaar ook een serre aangeschaft. Alle hulp, advies en tools zijn welkom om er dit jaar nog iets mooiers en productiever van te maken.

 184. Ik doe heel graag mee, ben nog niet zo hel lang geleden gestart met mijn moestuin en kan nog veel goede tips gebruiken

 185. Ik doe graag mee! Als beginnende moestuiner (dit jaar eigen buurttuintje, ik kan niet wachten), lijkt dit me de perfecte houvast.

 186. Hallo Diana en Laura,

  Fijn dat de agenda zo’n succes is.
  Voor de lezers heel fijn dat jullie een tweede verloting organiseren en dan ook met een langere responsijd.
  Voor mij een kans om misschien toch nog een agenda te kunnen krijgen en samen met andere tuinders te kunnen gebruiken.
  Hoewel, de winkans zal met zoveel aanmeldingen wel heel klein worden.
  Maar: niet geschoten …..

  Succes en misschien op naar een derde druk?

 187. Oh wat leuk! Ik doe ook graag mee met de loting. Ik was gisteren op mijn Landje. Heerlijk weer! Ik verheug me weer op een mooi tuinseizoen!

 188. Hallo Diana, (en Laura)

  Dit is mijn 3e jaar dat ik een moestuin heb. Ieder wordt deze groter, zo leuk vinden we het verbouwen van eigen groenten. Mijn man vond het idee van een eigen moestuin helemaal niets. Maar nu vindt hij het geweldig om te doen. Ik heb de agenda net zelf besteld. Ik doe mee aan de verloting om deze Kado te doen aan mijn broer, hij is ook aangestoken met het moestuinvirus.

  Groetjes en bedankt voor alle tips de afgelopen jaren.

 189. Beste Laura en Diana!
  Wat een overdonderend succes en terecht. Het is een aanwinst.
  Mijn jaarlijkse aantekeningen kan ik nu gaan rubriceren en voorzichtig bijschrijven.
  Maar wat hebben jullie er veel werk aan gehad! En dan weer al die tomatenzaadjes.
  Te veel en te lief!
  Ik loot graag mee (voor de buuf, die ik er graag eentje cadeau wil doen).

  Groet en succes!
  Ineke

 190. Ik doe graag mee met de verloting! Sinds wij een moestuin hebben heeft het moestuinvirus ons te pakken, mede dankzij het enthousiasme en de uitleg van Diana! Sinds afgelopen jaar hebben we twee tuinen – de agenda komt zeker van pas!

 191. Wat een leuk, super actie.
  Deze jaar ben ik in het eerst een moestuin gehuurd. Nu even netjes maken en voorbereiden voor de planten.
  Dus deze kalender komt goed op tijd🤗

 192. Hey Diana , Wij zouden ook graag mee doen met de verloting 🙂 van de agenda , vorig jaar jouw site ontdekt om te tuinieren met mijn opvang kindjes we hebben er veel plezier aan beleeft en vele goede tips van je gekregen 🙂 . plus we hadden vele lekkere groenten uit onze tuin geoogst . nu lezen we al dat we terug kunnen beginnen te zaaien , dus we gaan er weer voor dit jaar 🙂 groetjes van uit België

 193. Ik doe graag mee; omdat ik tuinmoeder op school ben en het me super leuk lijkt jullie agenda dit jaar te kunnen gebruiken;-)

 194. Ik heb hem al besteld, maar loot toch graag mee. En wat een belachelijke hoeveelheid reacties. Dat krijg je als je succes hebt. Hilarisch toch?

 195. Ik loot heel graag mee! Ik heb sinds mijn verhuizing in augustus voor het eerst een eigen tuin en na jaren van aanklooien op de vensterbank bij mijn ouders thuis maak ik me nu klaar voor het echte werk: tien prachtige vierkante meters moestuin! 🙂

 196. Dag Laura en Diana,

  Graag doe ik mee voor de verloting!
  Alvast dank!
  En jullie veel plezier met alles.
  Hartelijke groeten.

 197. Dit vind ik een leuk gebaar en doe graag mee, ook weer leuk om het gevoel van de eerste werkzaamheden in de tuin deze week te mogen ervaren en dat met dit prachtig weertje☉ Veel tuinplezier aan iedereen.

 198. Ik heb een stukje snippergroen (gemeentetuin met onkruid) kunnen kopen om mijn mini-tuintje wat groter te maken.
  Onkruid er uit en proberen er een gezond groente- en kruidentuintje van te maken!

 199. Graag doe ik mee met de verloting, want een tweede zaaiagenda lijkt me erg handig om mee de tuin in te nemen 🙂 Daar gaat ie zeker vies worden en blijft er altijd eentje netjes om aantekeningen in over te schrijven 🙂

 200. Geweldig. Ik zou (nog) geen zaden of planten kunnen herkennen, maar met de verloting doe ik graag mee.

 201. Ik doe graag mee met de verloting van de zaai agenda. Ik ben een beginnende moes-tuinier dus ik kan hem goed gebruiken!

 202. Een vriendin van mij liet de eerste agenda aan mij zien. En omdat ik beginnend moestuinierster ben adviseerde zij mij om gebruik te maken van die agenda. Dus ik naar deze website om de agenda te bestellen. Daar zag ik dat deze ook verloot gaat worden. Nou dat zou helemaal leuk zijn als het lukt om ingeloot te worden. Het is dan net als met bijen houden je eerste volk moet je krijgen dat brengt geluk.( Ik heb al heel veel zaad en plantjes gekregen hoor. Wat dat betreft zijn alle tuinmensen heel erg gul en behulpzaam). Dus vandaar mijn deelname aan deze verloting.

 203. Ik ga het ook proberen. Vorige jaar gestart met mijn moestuin samen met, mijn vriendin. Nu allebei aan een eigen moestuin begonnen. Echt genieten. Ik leer veel van je blog Diana. Daarvoor alvast mij dank.
  Groetjes Willy

 204. Heeeel erg graag zou ik deze agenda winnen!
  Vorig jaar voor het eerst echt een moestuin gehad en continu zat ik op oa diana’s Moestuin (website) te lezen en boeken en van alles. Maar dit lijkt me alles in een!
  Een mooi begin voor een nieuw moestuin-seizoen!! Blij als het maart is en er eindelijk weer wat kan gaan gebeuren.
  Duss fingers crossed

 205. Wat een leuke agenda, ik loot graag mee! Dankzij ‘Diana’s mooie moestuin’ heb ik in de afgelopen jaren de eerste tomaten groot gekregen. Ik kan niet wachten tot ik in onze nieuwe tuin aan de slag kan.

 206. Super graag maak ik kans op deze agenda. Dit jaar wil ik voor het eerst starten met mijn moestuin❤️ Dan zal dit een geweldig cadeau zijn

 207. Hoi ik zou graag meedoen omdat mijn collega van mij zo enthoysiast is geworden gun ik het haar.Ze begint net en kan alle hulp gebruiken.

 208. Oooooh wauw, dit is leuk…
  Vorig jaar heb ik mijn eerste moestuin gehad, dat was aanrommelen! Maar met deze prijs is het een stuk makkelijker 😊
  Ik loot graag mee.

 209. Ik doe heel graag mee! Wij starten dit jaar onze eerste moestuin dus we kunnen zo’n mooi boekje wel gebruiken!

 210. Wauw, je eerste druk is uitverkocht! Ik heb net wat van de bij jou bestelde zaden gezaaid en zal de hele zomer aan je denken als we lekkere groenten op tafel hebben staan. Ook al win ik de zaaiagenda niet, dankjewel voor je FANTASTISCHE TOONAANGEVENDE BLOG. Veel succes en groetjes van Shimna

 211. Ik wil ook heel graag meedoen met de verloting. Lijkt me een hele mooie geheugensteun met de nodige informatie binnen handbereik.

 212. Ik doe mee omdat mijn kleinkinderen daar zeer gelukkig zouden mee zijn ! Het is hun eerste groenten tuintje !

 213. Wij doen graag mee aan de verloting van de Zaaiagenda wij zijn 3 Farm boy’s en verbouwen onze eigen groenten zo zouden we alles goed kunnen bij houden, het zou erg goed van pas komen.

 214. Pas geleden de tip gekregen over diana’s blog en zaai agenda. Erg leuk! Ik wil ook graag meeloten.

 215. Oh ja, die wil ik ook graag wel hebben. Super handig voor onze gezamenlijke moestuin. Ik loot mee!!

 216. Hallo,

  Lees altijd met veel genoegen de verhalen van Diana. Ze is erg praktisch en heeft de nodige ervaring en vertelt ook nog smeuiig. Zou graag de zaaiagenda winnen en doe hierbij dus graag mee aan de verloting!

 217. Ik loot graag mee. Hebben per 31 januari de sleutel van ons nieuwe (lees; bouwjaar 1928) huis met eigen moestuin. Maar ik heb hier geen ervaring mee, dus hoop met deze agenda handvatten te krijgen 😄!

 218. Doe graag mee met de verloting van de zaaiagenda !!
  Volg al jaren Diana’s Mooie Moestuin en heb er al ongelooflijk veel uit geleerd !! Heeft mij ook aangespoord om ‘nieuwe’ soorten te proberen waarvan ik voordien dacht dat het niet kon (bv. watermeloen, meloen en aubergine) in Belgische klimaat.

 219. Sinds gisteren ben ik de trotse eigenaar van een moestuin. Het lijkt me geweldig om dit avontuur te starten met zoeen mooie en praktische agenda van jullie.

 220. Ik word hier helemaal enthousiast van, wat een hoop positieve recensies! Eind vorig jaar heb ik samen met mijn schoonvader een moestuintje tussen de bollenvelden weten te bemachtigen. Schoonpa is net met pensioen en spit, legt paadjes aan, bouwt een broeibakken, zet een schuurtje en kas op. Wat wordt het mooi! Met deze agenda kunnen we hopelijk samen een mooi zaaiplan maken 🌱

 221. Ik doe heel graag mee. Dit is de eerste keer dat onze tuin klaar is voor een moestuin seizoen 😀

 222. Jullie agenda inspireert me enorm! Het moestuinseizoen is aangebroken en het kriebelt om eraan te beginnen. Ik maakte snel de eerste labels klaar … Ben heel benieuwd wat er allemaal in de zaaiagenda te vinden is. Ik ding graag mee!

 223. Ik doe ook graag mee hoor! Wat een prachtige zaaiagenda, wie zou die niet willen?!!!! Groetjes Debby Meirte

 224. Ook ik doe graag een poging om de zaaiagenda te mogen ontvangen. Een mooi begin van het nieuwe tuinseizoen, en met zoveel tips van Diana kan dat gewoon niet mislukken!

 225. Ik wil ook heel graag meeloten! Hoef ik niet meer alles op mijn telefoon op te zoeken in de moestuin 😁