VERLOTING ZAAIAGENDA

Het is tijd voor de tweede Zaaiagenda voor de Moestuin winactie! Gewoon, om te vieren dat alle boeken van de eerste druk verzonden zijn, om te vieren dat Diana begonnen is met zaaien en het nieuwe moestuinseizoen dus echt geopend is. Om te vieren dat de tweede druk er bijna aankomt en omdat we drie agenda’s over hebben. Mee doen kan heel simpel: geef hier onder in het reactie veld aan dat je mee wilt doen (helemaal naar beneden scrollen aub!). Dinsdagmiddag 19 februari sluit ik om 15:00 de wedstrijd en loot dan drie winnaars. In die zelfde week hoop ik de eerste pakketjes van de tweede oplage te kunnen versturen.

Diana en ik kunnen er niet over uit. Eerst een bizarre hoeveelheid interesse voor het voorinschrijven, vervolgens een niet te tellen hoeveelheid agenda’s verkocht in de voorverkoop en nu de agenda bij (hopelijk) iedereen binnen is, zijn de hoeveelheid lieve en lovende worden werkelijk overrompelend. Bij deze een selectie:

“En…… het is een juweeltje geworden, die zaaiagenda!”

“Wat geweldig om zoveel informatie zo compact en overzichtelijk neer te kunnen zetten. Het maken van mijn eigen zaaiplan wordt zo een makkie. Ook de bijgaande informatie is fijn om te lezen en leerzaam. Hier niks dan lof voor dit kunststuk.”

“Praktische info en mooi weergegeven. Een ECHTE aanrader.”

“Hij is mooi, mooi, mooi!!”

“Wat een fantastische agenda!!! Het is duidelijk te zien dat hij met heel veel liefde is gemaakt!! Ik heb hem al helemaal doorgelezen!! De tuinkriebels zijn alleen maar toegenomen!”

“In één woord FANTASTISCH! Dit is echt DE zaai agenda waar ik naar op zoek was.
Toch zit er één nadeel aan…….. Ik heb waarschijnlijk ruimte gebrek in de tuin”

“Zo in mijn nopjes met de agenda, overtreffende trap van best”

“Niets dan lof voor alles. Een heerlijk werkboek volgens mij. Ik ben eigenlijk bang hem vies te maken. Uit alles spreekt liefde, zorgvuldigheid, geduld en professionaliteit.Mijn complimenten voor jullie hoor!”

“Ik voorspel dat dit de komende jaren het standaardwerk gaat worden voor alle moestuinders in België en Nederland!”

 

986 thoughts on “VERLOTING ZAAIAGENDA

    1. Wij gaan in Vlaardingen een waanzinnig nieuw natuurproject opzetten in het Voedselbos : kids in permaculture, voor basisscholieren. De agenda zou een prachtig naslagwerk zijn…!

  1. Deze zaaiagenda lijkt me heel nuttig voor mij ! Ik kom vaak niet verder dan op de verpakking te lezen wanneer de inhoud gezaaid dient te worden. Als ik de ‘ zaaiagenda ‘ raadpleegt, ontdek ik dat er zoveel méér mogelijkheden zijn om een gezonde oogst te verkrijgen.

   1. ik zou graag een zaai agenda willen voor dat elk jaar dat op te schrijven en ook dan kan ik dat elk jaar bekijken wanneer ik dat gezaait heb bij voorbeeld tomaten in februari in een broeikast gezaait maar dat hang ook van het weer af .

    Vriendelijke groetjes

    De Smet François

  2. Ohhhh wat mooi. Ik doe graag mee! Begin dit voorjaar aan mijn eerste moestuin. Het zou een geweldige hulp zijn voor mij want soms zie ik door de bomen het bos niet meer!

 1. Ik loot héél graag mee! Ik sla al jaren moestuinvrienden om de oren met mijn ‘Diana-wijsheden’ (ze vragen me soms zelfs ‘en wat zegt jouw Diana hierover?’😁). Hoe tof zou het zijn als ik één van hen kan verrassen met een exemplaar!!

 2. Ik doe mee! Het lijkt me erg leuk om de agenda te winnen! Als 16-jarige moestuinier kan ik nog veel leren en deze agenda zal mij erg helpen met de planning 🙂

 3. Ik doe heel graag mee! De agenda heb ik natuurlijk al, maar ik zou hem ook graag kado doen aan buren in het byzondere project Oosterwold in Almere. Hier is iedereen verplicht de helft van zijn kavel aan stadslandbouw te wijden. Maar niet iedereen is hier ervaren in! Als leidraad heb ik ze natuurlijk allang op jouw site gewezen, maar een agenda zal een heel handig hulpmiddel zijn voor sommigen!

 4. Wat een leuke lieve actie! Ik maak graag een kansje,mocht ik winnen dan ga ik even polsen of een zeker iemand m al heeft,zo ja dan houden we hem zelf en starten we onze moestuin gewoon 😉

 5. Ik wil heel graag meeloten! Voor mijn vader, zodat ik kan laten zien dat Diana echt hele goede tips heeft en gewoon veel weet van de moestuin 👍.

 6. Jaaaaaa! Ik doe mee. Dat zou super zijn, als praktisch hulpmiddel in mijn moestuin. Een beetje structuur kan ik zeker gebruiken! 😉 Groetjes Miranda.

 7. Ik doe heeeeel graag mee! Ben helemaal verliefd op deze agenda en als kers op de taart voor mijn afval traject en overgaan op een gezonde levensstijl zou deze agenda heel erg welkom zijn! Kan ik alles bijhouden van mijn 75m2 volkstuin! #duimendraaien #heelveelgelukallemaal

 8. Oh spannend, ik doe graag mee!
  Ik ga met mijn leerlingen in het vso onderwijs de moestuin weer nieuw leven inblazen, alle hulp is daarbij welkom dus zeker zo’n handige zaaiagenda! 🍀

 9. Wat een leuke actie
  Ik doe graag mee nog een hoop te leren en de planning komt dit jaar heel strak nu onze dochter jeugdreuma heeft en we vaak naar het ziekenhuis moeten
  Nu maar duimen dat we hem mogen winnen!

  1. Nou ..draai het rad maar!!Doe ik graag mee met de loterij:heb zelf al een agenda..gun mijn buurvrouw er ook 1…(en anders laat ik die van mij zien en haar de keuze om er zelf dan 1 aan te schaffen!

 10. Graag voor een groep bewoners en vrijwilligers van het woonzorgcentrum waar ik werk! Ze runnen samen een moestuin en kunnen wel wat extra info gebruiken.

 11. 2 agenda’s staan al in bestelling: een voor schoondochter ‘nr. 1’ haar verjaardag. 2 maanden later is schoondochter ‘nr. 2 ‘ jarig met n (iets kleinere) moestuin, dat wordt dus agenda 2.
  de te winnen agenda zou heel goed van pas komen op mijn eigen keuken/tuintafel.

 12. Ik doe zeker graag mee met deze loting.
  Sinds vorige jaar voor het eerst begonnen met onze moestuin.
  Dus ik kan het zeker deze moestuinagenda gebruiken !

 13. Heel leuk en spannend, ik doe heel graag mee met de verloting van de zaaiagenda, ben dol op mijn tuin en op deze site, kijk er heel vaak op.
  liefdevolle groet van Coby *.*

 14. Ik loot heel graag mee voor deze mooie zaaiagenda. Hoe graag ik hem ook zou willen kopen, dat is financieel niet mogelijk.
  Hopelijk heb ik een beetje geluk

 15. Hi, wat een geweldig idee. Heel lief van jullie. Heel graag zou ik ook zo een mooie, rustige en duidelijke agenda willen hebben :):). Onze felicitaties voor de liefde en harde werk hieraan.

 16. ooh wat n leuke actie….wat zou deze agenda goed van pas komen…vorig jaar zijn we wegens gezondheidsredenen van schoonvader..in t diepe gegooid voor wat moestuinen betreft..en er is toch wel t 1 en ander fout gegaan..(beginners he😉) dus zou n beetje hulp wel heel erg handig zijn…maw ik loot graag mee

 17. Ik loot heel graag mee voor de mooie moestuinagenda. Heb er zelf al een met mooie persoonlijke woorden. Nog bedankt Diana!! Deze wil ik dan graag aan mij nicht geven, die ook is aangestoken door het moestuin virus😍

 18. Wat leuk! Na 2 jaartjes aanrommelen ben ik me toch beter gaan verdiepen in de “zaaiwereld”. Mijn bescheiden excelbestandje is handig, maar met deze agenda heb ik meteen alle info bij elkaar die ik nodig heb!

 19. Dag dames, ik doe graag mee met de loterij voor de zaaiagenda! Het lukt meestal prima in mijn moestuin maar met mijn chaotisch hoofd gaat het ook wel eens mis! Met een zaaiagenda kan ik misschien wat meer georganiseerd raken in het plannen van de tuin. Hartelijke groet, Aukje

 20. Ja, natúúrlijk doe ik heel graag mee met de verloting. Als ik iets niet weet, dan kijk ik altijd op je prachtige website. Ook vrienden geef ik altijd de raad om op Diana’s mooie moestuin te kijken als ze vragen hebben. Hij is meer dan compleet en ook nog eens heerlijke recepten erbij.

 21. Ik loot ook graag mee voor de agenda!
  Ik heb vorig jaar mijn eigen agenda gemaakt, en de informatie van Diana’s mooie moestuin gehaald.
  Deze agenda zou een mooie opvolger zijn:)

 22. Ik zou ook heel graag een agenda willen winnen. Zelf heb ik er 1 besteld van de tweede lichting maar ik zou graag mijn zwager willen verblijden met een exemplaar omdat hij altijd klaar staat met advies en hulp bij mijn moestuin. Hij tuiniert al 45 jaar en ik nét 3 jaar. Heb dus nog veel te leren.

 23. Ik heb nu al zo veel plezier van de zaai-agenda, dat ik zeker graag meedoe voor nog een agenda, nu voor mijn dochter (dan hoeft ze me niet steeds te vragen wanneer ze wat kan zaaien 😁).

 24. Hallo,
  Ik zou hem heel graag willen winnen. Mijn eerste jaar met een moestuin kan ik zo’n agenda volgens mij wel gebruiken. Twijfel nu steeds of ik iets kan planten of niet en de eerste poging binnen is al mislukt.
  Groetjes Melissa

 25. Vorig jaar zulke prachtige en veel tomaten geoogst van de zaadjes besteld bij jou! Dit jaar werken aan de hand van de zaaiagenda? -> dat moet een heel mooi jaar worden!!!!

 26. Hoi Laura en Diana, van harte gefeliciteerd met het uitbrengen van jullie zaaiagenda, ik loot graag mee voor een extra exemplaar!Hartelijke groet ,Aletta

 27. Een echte moestuinierder zou wel beetje een ui zijn als hij of zij niet zou willen meeloten.
  Nou ben ik wel een beetje een zoete ui, maar ik doe toch graag mee.

 28. Ik wil heel graag mee doen. Omdat ik hem zo mooi vind wil ik niet in mijn eerste schrijven. Misschien zou ik heel voorzichting met potllood in een tweede durven schrijven.

 29. Heerlijk dat er zoveel mensen zijn die genieten van tuinieren en van het bezig zijn in een moestuin!Jullie fijne zaaikalender komt eenieder van pas; ik doe er ook graag een gooi naar!

 30. Ik loot heeeeeeeel graag mee! Ik volg al jaren je site en als ik nieuwe zaden heb ga ik altijd even neuzen wat ik van je kan leren. Mijn moestuin plan verandert iedere week omdat ik dan weer iets nieuws bedenk. Misschien kan de agenda me helpen wat rust te geven hahaha

 31. Super leuk! Ik doe graag mee. Wie weet of ik 1 van die gelukkigen ben. Super start van het moestuin seizoen.. dankjewel !!!! Groetjes van Ingrid en kids en man

 32. Wat super leuk dat jullie dit doen zeg! Ik loot heel graag mee voor mij en mijn moestuinmaatje. Ik ben nog niet zo thuis in het moestuinieren en denk dat ik hier zeker een goede houvast aan zou kunnen hebben.
  Warme groet van amber

 33. Ook ik doe mee. De zaai-agenda is zeer praktisch en zou een van mijn zussen er zeer blij mee maken. Ik ben in iedereen zéér blij dat ik hem heb. En wat een fantastisch team Diana en Laura!

 34. Hoi Laura en Diana,
  Graag wil ik mee dingen voor dit schitterende boek/agenda. Ik hoop dat de 3 exemplaren naar de personen gaan die ze heel goed kunnen gebruiken.
  Groet Bianca

 35. Ik wil graag een zaai-agenda winnen voor mijn vriend André. Ondanks zijn verzameling tuin- en plantboeken zie ik hem steeds meer interesse tonen voor mijn zaai-agenda! En hij is er achter gekomen dat Diana heel veel volgers heeft.😁

 36. We waren te laat voor de eerste opgave. Altijd super blij met jouw zaden en je blogs en adviezen op de website. Dit boek moet een juweeltje zijn, kan niet anders! Hij wordt aangeschaft, winnend of bestellend!

 37. Dit word een spelt in een hooimijt…maar zou ook graag meedoen met deze leuke actie..nog hééél veel succes met alles wat jullie ondernemen en uit de mooie aarde halen…ik heb er veel respect voor.. de agenda is van harte welkom.

 38. Ik loot graag mee voor mijn dochter. Zij heeft in haar achtertuintje een moestuintje gemaakt, hartje Amsterdam.

  Direct de agenda besteld bij de eerste druk zodra dat mogelijk was.
  Wat een heerlijke zaai-kalender. Ligt op het nachtkastje. Even lezen/studeren voor het slapen gaan.
  Heel blij mee.

 39. Leuk om nog een zaaiagenda te krijgen, ik ben heel blij met de eerste en vrees dat die snel volgeschreven zal zijn met aantekeningen , gedachtes en ideeën.

 40. Weet altijd wel iemand te vinden die ook zo’n mooie zaaiagenda kan gebruiken.
  En diegene kan ook kennis maken met alle handige tips die Diana telkens weer geeft.

 41. Heel graag doe ik mee. Ik lees altijd je blog en leer er verl van. Dit jaar wordt mijn 2e jaar moestuin. Heb een goede lijdraaf nodig dus dit zou heel fijn zijn.

  1. Heel graag doe ik mee. Ik lees altijd je blog en leer er veel van. Dit jaar wordt mijn 2e moestuin-jaar. Heb een goede leidraad nodig dus dit zou heel fijn zijn 😉

 42. Ik doe ook graag mee ook al heb ik al een agenda. Zou een mooi verjaardagscadeau zijn voor mijn dochter die ook de moestuinkriebels (langzaam) overneemt. Eingelijk had ik gehoopt dat we weer bonen in een pot mochten tellen voor het winnen.

 43. Als beginnend tuinier in de Zak van Zuid Beveland, wil ik erg graag meeloten voor een zaaiagenda.
  Dat zou mij enorm helpen in het woud van data, plantschema’s, leuke en minder leuke tuinklussen.

 44. Oh my God, zoveel reacties! Een blijk dat zulk een praktische en handige agenda echt wel nodig was!
  Ik doe ook graag mee want ik wil mijn vrienden tuinders ook laten genieten van dit pareltje!
  Groetjes Carine Melotte

 45. Ik wil heel graag mee doen met de loting! Ik moestuinier al 25 jaar, bij, insect en alle dieren vriendelijk! Veel bloemen tussen de groentes. Deze zaaiagenda lijkt mij een mooi hulpmiddel!

 46. Ik wil graag meedoen, heb al een moestuinplanner cadeau gekregen, daarom “mag” ik jouw kalender niet kopen, maar ik ben er wel heel erg nieuwsgierig naar!

 47. Wat een leuke verloting! Ik zou graag mee doen, ik begin dit jaar aan mijn 2e seizoen in de echte moestuin. Voorgaande jaren had ik een moestuinbak, maar die was al snel te klein 😉 groetjes Marjolein

 48. Hoi Diana, wat een leuke actie, zo’n prijs wil je niet mislopen dus ik doe ook mee! De eerste is al vol in gebruik, maar ik weet zeker dat mijn moeder ook heel blij wordt van een exemplaar.

 49. Het vandaag mijn verjaardag dus misschien is het mijn lucky day! ik doe graag mee dus, want de agenda ziet er geweldig uit! Mocht ik hem winnen, dan weet ik zeker dat ik er iemand heel blij mee kan maken.
  Groetjes van Marian

 50. Ohh hij is heel gaaf. En doe graag mee met de verloting. Ik hoop dat ik geluk heb. 20 februari ben ik jarig dus het zou een mooi verjaardagskado zijn.

 51. Ik ben secretaris van Groei & Bloei Waterweg-Noord en wil graag meeloten voor de zaaiagenda om belangstellenden en leden van Groei & Bloei (en het Lentiz College) ermee kennis te laten maken.
  Op 23 maart hebben we een zaaiprakticum en zaaien en kweken plantjes voor het goede doel van het Lentiz College (Hoop voor Albanië).
  Misschien heb ik geluk en win ik er eentje……
  Groet, Thérèse

 52. Volg al heel lang Diana’ mooie moestuin, heeft geleid tot nieuwe interesse voor onze (verwaarloosde ) moestuin. Diana en Team ga zo door.

 53. Ik loot heel graag mee voor de zaaiagenda! Ik heb er zelf al eentje besteld voor in mijn volkstuin maar als ik een zaaiagenda win is die bestemd voor de (historische) moestuin om Buitenplaats Berbice in Voorschoten. De moestuin wordt onderhouden door vrijwilligers en deze zaaiagenda is een absolute must! Hartelijke groet, Jeannette

 54. Hallo Diana en Laura, allereerst wil ik jullie feliciteren met de prachtige zaaiagenda!
  Wat een plezier om te hebben, ik heb er direct al gebruik van gemaakt.
  Superleuk!
  En omdat ik er zó blij mee ben en héél voorzichtig mee om ga (bang om ‘m vuil te maken) doe ik graag mee met de loting.
  Kan ik er 1 gebruiken in huis en de ander voor in de tuin.

 55. Mijn man, Boaz (7 jaar) en ik zijn broekies op het gebied van moestuinieren. Jullie agenda zal goed van pas komen. We hebben net een moestuin van 100 m2. De zaadjes, brandende liefde, die we als aandenken uitgedeeld hebben met ons trouwen, zijn opnieuw gekocht voor onze tuin. We kijken uit naar het werken, het smakelijke oogsten en uiteraard naar hulp van jullie. 🍀♥️🌞🤗

 56. Mijn vader leerde moestuinieren van zijn opa en vader evenals het imkeren, graag zou ik ook dit stokje van mijn vader willen overnemen. Maar door het drukke leven met een eigen bedrijf ( imkerij en vakhandel ) en mijn gezin zou ik best wat hulp kunnen gebruiken 😉

 57. Laura en Diana, graag willen wij in aanmerking komen voor jullie verloting van de mooie en secuur uitgewerkte zaaiagenda.
  met vriendelijke amateurstuinders groet

 58. Graag zou ik de agenda winnen voor mezelf samen met mama heb ik een moestuin. En zou deze agenda heel gaaf vinden. Weet zeker dat ik er heel veel van kan leren.
  Groetjes Hailey

 59. Ik heb de agenda al in mijn bezit. Wat een fantastisch project. Als beginnend moestuinier ben ik er zóóóó blij mee!
  Zou ‘m graag winnen om kado te geven aan een vriendin.

  groeten, Mary

 60. Ik loot heel graag mee.
  Ik en de cliënten bij ons in de tuin zijn grote fan van Diana en bekijken de website dagelijks.
  Hoe mooi zou het zijn dat we ook de agenda kunnen winnen?!

 61. Heel graag doe ik mee in de loting om mijn allerbeste vriendin er mee te verrassen die het niet makkelijk heeft en misschien daarom wel extra veel van haar tuin houdt!

 62. Lijkt me geweldig om deze mooie agenda te winnen. Ik heb een soort agenda in de computer gemaakt, maar op papier is het veel fijner om te lezen. Hij ziet er heel handig uit.

 63. Graag zou ik meedoen,om voor mijn zusje te winnen. Ik heb er zelf al een en ik vind het reuze handig en ook eeuwig durend, toch ??! Dus dat gun ikk haar ook 😉

 64. Je kunt niet genoeg informatie hebben over alles wat in de moestuin kan groeien.
  Pas bij het gebruiken van de agenda kun je het gemak ervaren.
  Ik loot graag mee voor een exemplaar.

 65. Wij, Stapel op mijn School, hebben net onze moestuin ruim twee keer zo groot gekregen. En zijn heel enthousiaste beginnende moestuinnierders die alle ondersteuning goed kunnen gebruiken. Dus hopen we van harte de agenda te winnen… prachtig boekwerk. Groetjes Angelique

 66. Wat leuk een verloting! Ik heb al een agenda, met dank aan snelle reactie van Laura op slordige TNT en hij is fantastisch. Ik doe graag mee met de verloting om een lieve vriendin van mij blij te kunnen maken.

 67. Das nog eens een goed plan, alles overzichtelijk op volgorde in een agenda. Zoals zovelen lijkt het mij ook leuk om er een te winnen. Heel veel succes met het verloten ervan en heel veel plezier voor de gelukkigen die op die manier een exemplaar scoren. Lieve groetjes en iedereen veel (moes)tuinplezier gewenst. Laat het voorjaar maar komen!

 68. Beste Diana en Laura, ook ik zou dolgraag zo’n superinteressante agenda winnen. Dat zou pas een mooi begin van het moestuinseizoen worden !!!
  Dikke proficiat met jullie prachtwerk !!!!

 69. Heel leuke actie van jullie en ik doe graag mee; met dank! De agenda ziet er praktisch en interessant uit! Lijkt me fijn om er mee te werken.
  Vriendelijke groet, Gerdy

 70. Hallo Laura en Diana,
  Ik zou heel graag zo’n agenda winnen. We willen serieus met een moestuin beginnen en dan lijkt me een zaai agenda een essentieel werkstuk?!??

 71. Wat een leuke actie. De zaaiagenda lijkt me helemaal top en erg handig! Ik volg Diana al enkele jaren, en vindt het altijd geweldig op haar blogs te lezen. Een boek door haar geschreven lijkt me dan ook super. Ik heb nu 4 jaar moestuinervaring, maar dit zal alsnog een heel handig (en vooral ook leuk) hulpmiddel/overzicht zijn. Ik doe heel erg graag mee.

 72. Ik doe heeel graag mee! Handig voor als het nieuwe huis straks door gaat en ik heel veel zaaigrond heb (de bewoners hadden al heuveltjes grond liggen en een kas. 🙌🏻)

 73. Ja ik doe ook heel graag mee aan de verloting .
  Ziet er heel mooi uit en heb voor de zekerheid er een besteld.
  als ik er een win dan een erg leuk kado voor mijn dochter.

  groetjes suzie

 74. Ook ik loot graag mee naar de Zaaiagenda! Ben al begonnen met zaaien voor de moestuin maar na eind februari heb ik geen overzicht mee wat ik wanneer moet zaaien. Dus een zaaiagenda is zeer welkom! Gr. Berdy

 75. Nou en of ik graag meedoe met de verloting!
  Na 4 jaar aanmodderen (of liever ‘aankleien’, want: een moestuin op zware zeeklei in de kop van Noord-Holland) en veelvuldig Diana’s site raadplegen, zou deze zaaiagenda maar wat goed van pas komen!

 76. Ik zou er heel graag één winnen, omdat ik dan waarschijnlijk stukken meer kans van slagen heb voor wat eigen teelt voor mijn twee kleintjes, in ons onlangs opgeknapte en opgeruimde tuintje 😀

 77. Als beginnend moestuinierster zou graag een kansje wagen, ik woon op de site om heel veel te lezen, en ben supergemotiveerd om te gaan beginnen, en wat is er dan mooier dan zo’n prachtige agenda erbij te gebruiken 😊

 78. Ik volg al jaren Diana’s mooie moestuin en heb al veel vrienden en familie getipt daarover. En elk jaar zit ik te popelen om aan m’n eigen moestuintje te kunnen beginnen. Een beetje hulp bij de timing, zoals een zaaikalender, is van harte welkom. Top idee om die te verloten.

 79. Lieve Laura en Diana,

  Wat een mooie tuinagenda ,als ik er 1 zou winnen lijkt me dat heel leuk , dus ik waag een kansje.

  Hartelijke groet van Elizabeth

 80. Jaaa ook ik loot graag mee! Tussen onze drie kleine spruiten door wil ik ook graag meer handvatten om eea in de tuin te laten groeien en bloeien 😉
  Spannend hoor, ben benieuwd!

 81. Mijn nu nog kale moestuin roept weer…. jouw zaaiagenda zou echt heel veel gemak geven in plannen, niet meer te laat de aubergines voorzaaien, de sla te vroeg etc etc….

 82. Zo’n mooie zaai-agenda wil ik zeker winnen. Ik fietste vandaag naar de tuin en het begon alweer te kriebelen. Dus met de zaaiagenda in de hand, kan ik vlot aan de slag. Zaaien was tot nu toe niet mijn sterkste kant en dat moet maar eens veranderen

 83. Heel graag doe ik mee met het verloten van de agenda! Fantastisch dat jullie dit allemaal doen.
  Ik geniet elke keer weer van de nieuwe berichten en zeker ook van de lekkere gerechten.

 84. Wauw, wat een hoop reacties! Ook ik zou graag de zaaiagenda willen winnen. Ik heb ‘m al besteld, want dit jaar heb ik voor het eerst een tuin van 100m2. De zaaiagenda gaat me vast helpen!

 85. Hi Diana en Laura, ik wil graag meeloten voor de zaaiagenda. Ik ga nu mijn derde jaar moestuinieren in en omdat ik vandaag 60 ben geworden moet dit mijn geluksdag zijn 😉. Groeten Lilian